SRPSKI BIZNISMEN OTKRIVA: Melanija Tramp me je molila da je….

Srpski biznismen koji je 60 godina živio u Americi i bivši predsjednik Crvene zvezde Dobrivoje Tanasijević, poznatiji kao Den Tana, za „Alo!” otvoreno i bez dlake na jeziku sumira utiske nakon pobjede republikanskog kandidata Donalda Trampa na predsjedničkim izborima u SAD.

Ujedno otkriva i kako ga je Melanija, sadašnja prva dama SAD, svojevremeno molila da joj pomogne da napravi svjetsku manekensku karijeru.

– Trampa nikada nisam upoznao, ali njegovu ženu jesam, i to prije 12 godina u Ljubljani. Čak smo nekoliko puta i večerali zajedno. Tada još nije bila njegova supruga, a naš susret se odigrao prije nego što je otišla u Njujork. U tom trenutku sam bio u vezi sa njenom najboljom prijateljicom.

Tada se bavila manekenstvom u Sloveniji, ali je imala ambiciju da se dokopa Holivuda. Znala je za moje kontakte sa ljudima iz Holivuda, ali sam joj objasnio da se manekenska karijera gradi u Milanu, Londonu i Njujorku. Poslušala me je, otišla je u Njujork i tamo se poslije tri godine udala za sadašnjeg predsjednika SAD i rodila mu sinčića. Eto, to vam je Amerika, to je taj američki san koji svako može da ostvari.

Inače, Melanija je veoma prijatna osoba i zgodna žena. Nije se on s njom vjenčao radi mozga, već zbog njene ljepote. Ako me pitate da li sam bio zaljubljen u nju, iskreno – nisam. Meni se više dopala njena najbolja prijateljica – uz prepoznatljiv šarmerski osmijeh će Den Tana.

Naš sagovornik vjeruje da će Melanija dosta uticati na to da Tramp lično posjeti Balkan, ali priznaje da je glasao za Hilari Klinton.

– Tramp nije politički čovjek, on je biznismen, čovjek za šalu i kao takvog ga poštujem. Ali politika je politika. Daj Bože da je za nas Srbe on dobar izbor. Ovdje se okrenuo narod protiv političara. To je isto kao kada bi kod nas pobijedio Bogoljub Karić. Tramp je pobijedio zbog toga što je rekao: „Dosta je da političari vladaju zemljom”. Ipak, ono što im je i on obećao neće moći da ispuni – kaže Den Tana.

(Alo.rs)

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *